Pianoles

Sinds 2014 ben ik werkzaam als pianodocente in Arnhem. Ik geef les bij Hands-On Piano in de wijk Alteveer en in de Rozet. Wil je graag een proefles of heb je een vraag? Neem contact op!

Mijn visie
Iedereen heeft een eigen muzikale persoonlijkheid. Het uitgangspunt voor mijn lessen is dat elke leerling zijn of haar eigen muzikale taal kan ontwikkelen en deze ontwikkeling uiteindelijk zelf kan sturen. Goed leren luisteren en een mooie klankvorming vind ik hierin heel belangrijk. De ontwikkeling van een gezonde, spanningsvrije techniek is daarbij onmisbaar.

Ik vind het belangrijk dat de leerling zich in de les vrij voelt om te experimenteren met klank en expressiviteit. Fouten maken hoort daar bij! Soms komen uit de gekste vergissingen de mooiste resultaten voort. En hoewel het soms veel doorzettingsvermogen kost om goed te leren pianospelen blijft de basis toch om plezier te hebben in het musiceren.

Extra activiteiten
Eén keer per jaar organiseert Hands-on Piano een voorspeelmiddag voor familie en vrienden. Mijn privéleerlingen zijn ook altijd van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen. Daarnaast plannen we jaarlijks een extra uitje, zoals een bezoekje aan Musis Sacrum. Meer informatie over onze activiteiten vind je op Hands-on Piano.

Voor informatie over de lesvoorwaarden klik hier

A

A